11-juli 2017 N-VA Buggenhout zegt het met een roos

Op 11 juli 2017, over deze onderwerpen: Cultuur
bestuursploeg met gele T-shirts bij viering 11 juli

11 juli. De N-VA-ploeg verzamelt om 9 u. ten huize van de voorzitter, Ward. Kaartjes worden aan de rozen gehangen, rondes worden verdeeld en de ploeg gaat op pad om huizen met een Vlaamse vlag te spotten. Met de auto deze keer, want er volgt nog een receptie in de orangerie van Opdorp om 12 u. Er moet dus niet gedraald worden. Er waren weer heel wat meer Vlaamse vlaggen te zien dan de vorige jaren, dank je wel Buggenhout! 
Tijdens de receptie werden de leden, het bestuur en sympathisanten verwend met drankjes, hapjes en een optreden van een Vlaamse troubadour, ondersteund door enkele zingende bestuursleden. 
Om 19.30 u. werd iedereen weer verwacht in het ACC voor de academische zitting met Hendrik Bogaert. Daarna werd de Vlaamse Leeuw gezongen en kreeg iedereen een drankje aangeboden. 
Op het Kerkplein brak de ambiance los met het optreden van Slagerij Vanderstukken, helaas viel er nogal wat regen de hele tijd. Gelukkig deelde de N-VA-ploeg gele petjes uit om de nattigheid even tegen te houden.

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is